Recente berichten
Recente reacties

Gastenboek

Laat hieronder een bericht achter in ons gastenboek.

 

42 Responses to “Gastenboek”

 • Martin Jochemsen:

  Wat een mooie site, Erol. Als je rijschool net zo goed is, is-t-ie prima!!!

 • Rashed Parvisie:

  Vorig jaar begon ik met lessen bij deze rijschool. Eerder had ik ook rijlessen gehad bij 2 andere rijscholen. Maar bij de andere rijscholen heb ik vrij weinig geleerd. Daarom ging ik naar deze rijschool. Echt leren rijden heb ik van de heer Saglam geleerd. Ik kreeg zeer goede begeleiding. Ik heb mijn praktijk in een keer gehaald mede dankzij de goede tips en de goede begeleiding van de heer Saglam.

  Gr Rashed

 • Sonay Topal:

  Het is al een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs heb behaald. Rijschool Saglam, is een goede rijschool! Waar ik dit op baseer is op de ervaring die ik heb opgedaan, tijdens mijn rijlessen.

  Ik heb de lessen zeer prettig ervaring, mijn rij-instructeur stelde mij op mijn gemak. Ook bereid hij je goed voor op je examen, zodat je ook als leerling weet wat je te wachten staat.

  Het is een rijschool die hart voor de zaak heeft en die waardevolle ervaring goed over kan brengen aan zijn leerlingen. Het feit dat ik al ruim een jaar mijn rijbewijs heb, zonder een schrammetje, is het bewijs!

  Ik raad alle 18 jarige deze rijschool. Bij deze rijschool staat kwaliteit hoog in het vaandel en wordt maatwerk geleverd. Wat zoekt een onervaren leerling die rijden eigen wilt maken nog meer!

  Ik bedank mijn rij-instructeur nogmaals voor zijn geduld, motiverende houding en natuurlijk voor zijn wijze lessen.

 • Yücel Cihan:

  Rijschool Saglam is een erg goede rijschool met uitstekende begeleiding.

  Bedankt voor alles!

 • Ahmed Alazzawy:

  Het is nu al een 2 weken geleden dat ik mijn praktijkexamen heb afgenomen. En ja hoor, geslaagd! Dit keer wel. Ik heb mijn eerste praktijkexamen gedaan bij een andere rijschool, toen was ik gezakt door veel punten. Het waren tevens punten die standaard waren. Ik vroeg mij dus af waarom ik dat niet geleerd had van mijn rijschool. Toen ging ik eens kijken wie het hoogste slagingspercentage heeft. Toen kwam ik uit bij Rijschool Saglam. Ik vroeg een proefles en ook al had ik al ervaring met rijden, leerde ik bij Saglam veel. Ik merkte echt wat mijn oude Rijschool fout deed en ik was zeker blij dat ik bij Saglam ECHT leerde rijden. Je rijdt ook leuk in een mooie en schone A3

 • Twan v Beusekom:

  Goede rijschool met goede begeleiding! goede uitleg op een rustige manier en ook erg motiverend!

 • Yavuz Aydin:

  Ook ik ben in 1 keer geslaagd, evenals iedereen die ik ken die bij Erol Saglam lessen heeft gehad. Zegt toch wel iets over de kwaliteit.

  Vriendelijke man met goede, duidelijke uitleg en prima instructeur, mocht je nog twijfelen kan ik je van harte aanbevelen eens te bellen met hem.

  PS Mooie website!

 • Murat Kurt:

  Ook ik heb mijn rijbewijs destijds (in 1999) bij Rijschool Saglam gehaald. De exclusieve tips en tricks die ik toen kreeg, gebruik ik nu nog steeds! Ik zou hem dan ook zeker bij iedereen aanbevelen!

 • Iris Elbers:

  Dit jaar in januari ben ik achttien geworden en in mei was ik op zoek naar een rijschool. Een vriendin van me leste bij meneer Saglam en via haar kwam ik met hem in contact.

  Ik had echt helemaal geen ervaring met rijden, maar meneer Saglam geeft goede aanwijzingen, is duidelijk en begeleidt je gewoon hartstikke goed! Dankzij meneer Saglam ben ik vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

  Rijschool Saglam is echt een aanrader!

 • Cynthia:

  Autorijschool Saglam, hele goede begeleiding en kwaliteit! Ik ben de eerste keer geslaagd, zowel bij theorie als praktijk!
  Een aanrader!

  Bedankt voor alles!

 • Ajka:

  Deze rijschool biedt hele goede begeleiding. Meneer Saglam is een heel ervaren instructeur, dat zie je terug in de rijlessen en hij motiveert je heel goed om het beste uit jezelf te halen. Ik heb deze opleiding als zeer prettig ervaren door de goede kwaliteit. Er hing altijd een leuke en comfortabele sfeer. Ik heb veel geleerd van meneer Saglam en ik raad deze rijschool iedereen aan ! Bedankt voor alles, groetjes Ajka

 • Suus Brandt:

  Hallo,

  Ik heb gister mijn rijexamen gehad, en in 1 keer geslaagd!!!
  Erol Saglam heeft mij heel erg goed les gegeven (ook zijn zoon is erg ervaren)
  Hij geeft op een rustige manier les, en stelt je gerust als je een foutje maakt
  In een uur rijles doe je een hele hoop, hij probeert je zoveel mogelijk te leren in een korte tijd.

  Ik ben erg blij dat ik naar deze rijschool ben gegaan. Ik zie om me heen dat veel mensen niet in 1 keer slagen en veel geld weggooien. Simpelweg omdat ze niet goed les krijgen en de belangrijkste punten (zoals de kijktechniek) niet goed leren. Erol Saglam bereid je heel erg goed voor op het examen en zorgt dat je deze belangrijke punten goed uit kan voeren.

  Groeten,
  Suus Brandt

 • Murat Sali:

  Ik begon vorige jaar eind oktober te lessen met rijschool saglam. Ik had heel veel goeie reacties gehoord over dit rijschool. Ik ben in 1 keer geslaagd. Alles wordt heel erg duidelijk verteld. De auto waarin je rijdt is het ideale auto om op te lessen. De uitleg die je krijgt is heel erg leerzaam, terwijl je auto rijdt leer je automatisch het theorie gedeelte. Want je krijgt alle informatie die je nodig hebt om te rijden geleidelijk in je hoofd. Dat is dus ook heel erg fijn. Ik hoefde haast niet te leren voor mijn theorie toets. Ik heb een hele goeie ervaring gehad met Rijschool Saglam. Ik adviseer hierbij iedereen om contact op te nemen met deze Rijschool. Je krijgt geen spijt, dat garandeer ik iedereen.

  Mvg,
  M.Sali
  Ede

 • Semih Arisoy:

  Erol is een erg goeie rijinstructuer, ik heb mijn rijbewijs binnen 12 lessen gehaald. Het is erg prettig om naast hem te zitten tijdens de rijlessen want hij grapt er op los en motiveert je erg goed, vooral de commentaar die hij geeft wanneer iets fout gaat; altijd lachen en grappen maar als het erop aankomt ook erg seriues..

  Dus in het kort, lessen bij meneer Saglam is echt een aanrader, binnen de kortste tijd heb je je rijbewijs binnen als hij aan je zij staat..

 • Maha Omar:

  29 maart 2012 heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede hulp van de heer Saglam. De goede begeleiding en tips hebben mij geholpen om volgens de regels te rijden. Ik werd op mijn gemak gesteld en begeleid waar nodig was.

  Rijschool Saglam krijgt 100% mijn steun en ik raad iedereen aan om daar te rijden, daarbij rijdt de Audi heerlijk!

  Bedankt voor alles Saglam!

 • Lana Timorason:

  Dit jaar ben ik begonnen met rijlessen bij Rijschool Saglam. Ik ben daarvoor al gezakt bij een andere rijschool.
  Bij Rijschool Saglam heb ik maar tien lessen genomen en VANDAAG IN ÉÉN KEER GESLAAGD dankzij de goede aanwijzingen en goede begeleiding!
  Bij Rijschool Saglam wordt je geduldig begeleid en goed gemotiveerd, waardoor je zekerder van je zaak wordt! Plus die Audi is een erg fijne auto om in te lessen.
  IK BEN DAN OOK SUPER BLIJ DAT IK VANDAAG MIJN RIJBEWIJS HEB GEHAALD!

  Rijschool Saglam RAAD IK AAN IEDEREEN AAN!

 • In februari 2012 ben ik begonnen met lessen bij RijsschoolSaglam. Ik vind Erol een hele goeie rij-instructeur. De manier waarop hij je auto leert rijden is heel leerzaam. Mijn hele familie heeft bij Rijsschhol Saglam een rijbewijs gehaald. Dus wij weten dat hij heel goed is. Ik vind RijsschoolSaglam een aanrader voor iedereen. Ook met zijn hoogste slagingspercentage is dat te zien op CBR.
  Je rijd in een Audi A3. Een hele fijne auto om in te lessen.
  Ik heb 13 lessen gedaan en daarna ben ik in de eerste praktijk examen gelijk geslaagd. 23 mei 2012 heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hier ben ik heel blij om!!

  Met vriendelijke groeten,

  Kerem Cakmakci
  EDE
  Dit
  Dit heb ik in een tijd van 3/4 maanden

 • Daniel:

  Net mijn felbegeerde rijbewijs binnen.

  Ik was begonnen bij een andere school, maar dat ik heb behoefte aan een relaxte sfeer en een gezellig babbeltje tijdens mijn lessen.

  Via een vriend kwam ik bij meneer Saglam uit en ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik voor hem heb gekozen: relaxt en met een schat aan ervaring op zak ging ik in een rechte lijn naar mijn rijbewijs.

  Zelfs tijdens een off-day loodst hij je nog lachend en veilig door Arnhem heen.

  Dankuwel voor de rust,het lachen en natuurlijk mijn rijbewijs.

  Daniel

 • Ebru kulci:

  Yoehooooeeeeee na 20 rijlessen in 1 keer geslaagd. Super bedankt voor je fijne begeleiding tijdens het hele traject.

  Mensen als je een goede rijschool zoekt, ben je bij deze op de juiste adres!!!!

  Groetjes Ebru kulci

 • Ebru kulci:

  Yoehooooeeeeee na 20 rijlessen in 1 keer geslaagd. Super bedankt voor je fijne begeleiding tijdens het hele traject.

  Mensen als je een goede rijschool zoekt, ben je bij deze op het juiste adres!!!!

  Groetjes Ebru kulci

 • Murat:

  Gisteren geslaagd na 15 lessen meteen behaalt super rijschool en een toffe peer raad het iedereen aan ! Mvg

 • Leonie Mulder:

  En ook ik heb net m’n rijbewijs gehaald!! 😀
  De begeleiding was echt super, ben er zeer tevreden mee!
  Je word goed op je gemak gesteld, met een gezellige sfeer.
  Dus hierbij, nog een keer echt heel erg bedankt!
  Ik raad deze rijschool zeker iedereen aan

  Groetjes Leonie

 • Cornelis Griffioen:

  ik heb het super naar mn zin gehad.
  altijd de goede opmerkingen of complimenten.
  de auto rijd lekker:-)
  een echte aanrader voor een snel rijbewijs.

 • Nermin Kandemir:

  Ik heb veel geleerd van mijn rijinstucteur, die eigenaar is van rijschool Saglam.

  Hierbij wil ik hem erg bedanken voor zijn steun, uitleg en motivatie. Ik raad hem iedereen aan en je zut er geen spijt van krijgen!!

 • Mustafa Togan:

  heb net m’n rijbewijs gehaald van Rijschool SAGLAM de naam zegt het al
  De begeleiding was echt super, ben er zeer tevreden mee!
  Je word goed op je gemak gesteld, met een gezellige sfeer.
  Dus hierbij, nog een keer echt heel erg bedankt!
  Ik raad deze rijschool zeker iedereen aan

  GR M.Togan

  rijschool saglam
  0653685670

 • melanie:

  ik heb net mijn rijbewijs gehaald bij rijschool saglam. ree eerst bij een andere vrouw maar had het niet naar me zin en ze leerde het niet goed, ik heb toen goede dingen gehoord over rijschool saglam en heb toen besloten om daar les te gaan volgen. en ik heb het erg naar me zin gehad en ik heb echt goed leren autorijden! ik ben heel blij met deze rijschool en erol is echt een goede en spontane man. dankjewel meneer saglam!!
  ik raad iedereen deze rijschool aan
  groeten melanie

 • Gamze Senturk:

  Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald. Ik ben heel erg blij dat ik heb gekozen voor rijschool saglam.
  Het is een hele lieve man die ervoor zorgt dat jij je op je gemak voelt in de auto. Ik was nogal onzeker in het begin maar daar heeft hij al snel verandering in gebracht. Heel erg bedankt voor alles!

 • Heidi:

  Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs in 1 keer, dankzij Rijschool Saglam! Bedankt voor de goede begeleiding!

 • Ömer Vurandamar:

  Ook ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs in 1 keer.
  Erol saglam is echt een hele aardige vriendelijke en een spontane man,
  alles word goed uitgelegt en duidelijk gemaakt. Fijne en dikke auto om
  ermee te gaan lessen. Snel en volgens de regels rijbewijs halen?
  Dan zit je hier op het juiste adres.
  Een echte aanrader Rijschool Saglam.

  Groeten,

  Ömer Vurandamar

 • Ömer Vurandamar:

  Ook ik heb mijn rijbewijs gehaald eerste keer bij erol saglam.
  Hele aardige, vriendelijke en spontane man.
  Ik heb 14 rijlessen gehad en in 1 keer geslaagd.
  Duidelijk en alles volgens de regels word je begeleid
  hoe je moet deelnemen aan het verkeer.
  Rijschool Saglam is een echte aanrader.
  Snel en alles volgens de regels uw rijbewijs halen?
  Dan ben je hier op het juiste adres.

  Groeten,

  Ömer Vurandamar

 • Karlijn Keuning:

  Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen dankzij rijschool Saglam! Ik heb hele fijne lessen gehad bij rijschool Saglam, en raad het dan ook iedereen aan. Je wordt tijdens de lessen op je gemak gesteld en zo krijg je voldoende vertrouwen voor het examen. De rijlessen zijn zeer leerzaam en gezellig. Een echte aanrader dus! Bedankt voor alles!

  Groetjes,
  Karlijn

 • Selda Türk:

  Dinsdag 9 april ben ik in één keer geslaagd voor mijn rij examen. Nogmaals wil ik Erol amca bedanken voor de moeite die hij heeft besteed! Het is zeker een hele goeie rijschool! Ik zal het iedereen aanraden!

 • Henrieke van Noord:

  Vanmorgen ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs praktijkexamen dankzij rijschool Saglam! Ik heb hele goede lessen gehad en werd steeds zekerder in het lessen. Je wordt goed op je gemak gesteld en zo heb je uiteindelijk genoeg vertrouwen voor het examen. Doordat meneer Saglam veel herhaald en je goed wijst op alles, wordt het rijden een automatisme. Deze rijschool is een echte aanrader! Bedankt voor de geduldige uitleg en vriendelijkheid!

  Groetjes,
  Henrieke

 • Safak Tosun:

  Dankzij Erol Saglam heb ik vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Het had niet gekund zonder zijn zeer geavanceerde hulp. Heb je behoefte aan goede lessen dan ben je bij hem op het goede adres. Ik raad rijschool Saglam zeker aan!

 • Edanur Yildiz:

  Vandaag heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik ben trots op mijzelf, maar ook op mijn rij-instructuur. Dankzij Erol Saglam leerde ik precies, ordelijk en zelfverzekerd rijden. Hij leerde mij alles op zijn tijd. Ik heb nooit moeite gehad met zijn lessen. Alles was duidelijk en te snappen. Ik ken geen andere goede rij-instructuur dan hem. Hij is zeker een aanrader! Totslot dank ik Erol Saglam zeer voor zijn topbegeleiding.

  Groeten.

 • Ertugrul Emre Önemli:

  Dankzij Erol Saglam heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, hij is altijd bereid om alles duidelijk uit te leggen, hij geeft je de beste motivatie om er met alles tegenaan te gaan. Mijn hele familie heeft hun rijbewijs bij hem gehaald, een zeer ervaren rijinstructeur die heel geduldig is.
  Wil hem graag bedanken voor al zijn hulp en steun.

  Rijschool Saglam is echt een aanrader !!

 • Website ziet er goed uit saglam!

 • Jeroen Keeman:

  In 2007 heb ik rijles gehad van de heer Saglam. Ik had 0,0 rijervaring en was zeker GEEN bovengemiddelde leerling, maar dankzij de ervaring van Rijschool Saglam, de goede tips en de enigszins (zeer prettige) strenge begeleiding van de heer Saglam ben ik in juli 2007 in één keer geslaagd!

  Ik vond het prettig om tijdens het rijexamen mijn rijleraar erbij te hebben maar dat is van persoon tot persoon verschillend natuurlijk!

  Ook met het lesmateriaal dat ik kreeg van de heer Saglam was ik voor theorie in één keer geslaagd met maar 1 foutje!!
  Overigens kan ik iedereen adviseren om met theorie elke dag even een uurtje een hoofdstuk door te lezen van theorieboek en niet af en toe urenlang leren want dan onthoud je het veel minder goed.

  Verder heb ik erg veel gehad aan de CD-rom met examenoefeningen waarbij je in een x aantal seconden antwoord moet geven.

  Nadat ik mijn rijbewijs had opgehaald wel gelijk (binnen een week) een auto gekocht om zoveel mogelijk ervaring op te doen en niet onbelangrijk: GENIETEN van het autorijden en de vrijheid!

  PS: ook een fijne auto, die Audi A3 om in te lessen!

  groeten,
  Jeroen Keeman
  Ede

 • Ik ben een vader, en ik kan je vertellen dat het de mooiste zaak van de wereld.

 • Marc:

  Vandaag in 1 keer geslaagd super bedankt. Mijn zus is ook in 1 keer geslaagd dus zeker een aanrader.

Laat een reactie achter

Array